Zorg
Zuid-Holland
Geplaatst 1 jaar geleden

Huisartsenpraktijk Hekelingen is een groeiende huisartsenpraktijk waar reguliere medische zorg wordt geleverd aan 3000 patiënten in Hekelingen. Vanaf januari 2024 zal dit aantal groeien naar 5000 patiënten in verband met een overname. Het team bestaat momenteel uit 2 huisartsen, 2 waarnemende huisartsen, 3 doktersassistentes, 1 POH somatiek en 1 POH GGZ. Wij leveren eerstelijnszorg in Hekelingen en Spijkenisse, waarbij we kwalitatief goede huisartsenzorg, betrokkenheid met de patiënt en samenwerking met andere zorgverleners belangrijk vinden. 

Wij zoeken 

Wij zijn op zoek naar een praktijkmanager met aantoonbaar HBO werk- en denkniveau voor 7 uur per week. Je bent resultaatsgericht en besluitvaardig. Je werkt gestructureerd en kunt zowel op operationeel als strategisch niveau uitvoering geven aan werkzaamheden. Verder ben je een betrokken en integere persoonlijkheid die samenwerking, collegialiteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft en stimuleert. Je staat open voor uitbreiding van je werkzaamheden naar 12 uur vanaf januari 2024. 

Wij bieden 

Werken in de huisartsenzorg geeft veel voldoening en waardering. Wij bieden je een goede werksfeer in een gezellige praktijk met ruimte om je te ontwikkelen. Je salaris wordt, afhankelijk van je opleiding en werkervaring, gebaseerd op de CAO Huisartsenzorg. Ook is werken obv ZZP mogelijk. 

Vragen en/of solliciteren? 

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Vahide Bulut-Altun, huisarts, via telefoonnummer 0645112121. Kijk voor meer informatie over de praktijk op onze website: www.huisartsenpraktijkhekelingen.nl. Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan een email met je sollicitatiebrief met motivatie en CV voor 1 juli 2023 naar Huisartsenpraktijk Hekelingen, t.a.v. V. Bulut-Altun, info@huisartsenpraktijkhekelingen.nl.