Missie

Onze missie bij Inspire Women's Network is duidelijk: vrouwenemancipatie en het wegnemen van kansenongelijkheid op de arbeidsmarkt. We streven ernaar hoogopgeleide en ondernemende vrouwen te ondersteunen bij het overwinnen van uitdagingen, zodat zij hun volledige potentieel kunnen benutten en actief kunnen bijdragen aan de samenleving. Word deel van onze missie en ontdek hoe wij, door krachten te bundelen, streven naar een gelijke en rechtvaardige samenleving voor alle vrouwen.

Visie

Onze visie bij Inspire Women's Network is gebaseerd op het omarmen van een inclusieve samenleving, waar elke vrouw gelijke kansen krijgt en haar volledige potentieel kan verwezenlijken. Wij geloven in welzijn, educatie en sociale integratie als fundamenten voor een gebalanceerde samenleving. Door ons dynamische platform inspireren we niet alleen individuele groei, maar bouwen we samen aan een krachtig netwerk dat bijdraagt aan collectieve vooruitgang. Ontdek hoe onze visie leidt tot blijvende verandering en empowerment.

ANBI

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we zijn erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Maar wat betekent dit precies voor jou als donateur? Transparantie en Betrouwbaarheid Als een ANBI-gecertificeerde organisatie zijn we verplicht om transparant te zijn over onze financiën en activiteiten. Dit betekent dat we jaarlijks gedetailleerde rapporten moeten publiceren over hoe we onze middelen gebruiken en welke impact we hebben. Deze rapporten zijn voor iedereen toegankelijk, zodat u als donateur volledig op de hoogte bent van onze werkwijze en resultaten. Belastingvoordeel voor Donateurs Een van de voordelen van doneren aan een ANBI is het belastingvoordeel dat het biedt aan donateurs in Nederland. Als u een gift doet aan Stichting IWN, kunt u mogelijk in aanmerking komen voor belastingaftrek, wat betekent dat uw donatie u netto minder kost. Dit maakt het nog aantrekkelijker om ons werk te ondersteunen en bij te dragen aan onze missie. Maatschappelijke Impact Door te doneren aan Stichting IWN draagt u direct bij aan onze maatschappelijke projecten en initiatieven. Of het nu gaat om onderwijs, gezondheidszorg, armoedebestrijding of milieubescherming, uw bijdrage maakt echt een verschil in het leven van mensen en gemeenschappen die het het hardst nodig hebben. Hoe kunt u Helpen? Als u geïnteresseerd bent in het ondersteunen van ons werk en het profiteren van belastingvoordelen als ANBI-donateur, aarzel dan niet om een donatie te doen via onze website. U kunt erop vertrouwen dat uw bijdrage effectief wordt gebruikt en een positieve impact heeft op de wereld om ons heen. Bedankt voor uw steun aan Stichting IWN. Samen kunnen we echt het verschil maken.